آب برنج را دور نریزید

  روزنامه سیستان و بلوچستان در شماره ۱۸۹۰۲مورخ ۱۸بهمن ماه خود مطلبی با عنوان ˈآب برنج را دور نریزیدˈ منتشر کرده است.

دراین مطلب آمده است: دکتر «مهدی محسنیان» پزشک طب سنتی به تمام شهروندان اکیداً توصیه و تاکید کرد آبی که برنج در آن جوشیده و پخته است را دور نریزید، زیرا این آب حاوی ویتامین ها و مواد معدنی فوق العاده ای است و استفاده از آن یکی از روش های درمانی ساده و کم هزینه برای مقابله با برخی از مشکلات روزمره می باشد.

 وی ادامه داد: آب برنج حاوی میزان زیادی «اینوزیتول» است. اینوزیتول از خانواده ویتامین B است و خواص متعددی دارد، این عنصر مغذی به رشد سلول ها کمک می کند. در نتیجه پیری را از وجود افراد و جریان خون در رگ ها را افزایش می دهد علاوه بر آن مصرف آب برنج پوست صورت را باطراوت تر و محکم تر می کند.

 دکتر محسنیان خطاب به شهروندان گفت: آب برنج بسیار انرژی زا است، این نوشیدنی برای بازیافتن انرژی در مواقعی که مریض شده اید و یا اشتهای خود را از دست داده اید بسیار موثر است. برای این منظور لازم است که روزانه دو لیوان از این نوشیدنی را بنوشید تا مواد مغذی زیادی دریافت کنید. مصرف این نوشیدنی بخصوص برای سالمندان و کودکان توصیه می شود. توجه داشته باشید که پزشکان آب برنج را برای خانم های شیرده نیز توصیه می کنند چون باعث تحریک ترشح شیر مادر می شود. آب برنج به هضم غذا کمک می کند.به این ترتیب که به عملکرد خوب روده ها کمک کرده، از فلور آن محافظت و از نفخ جلوگیری می کند. این نوشیدنی همچنین برای مقابله با اسهال و تامین دوباره آب بدن موثر است. نتایج پژوهشی نشان می دهد که برنج و بویژه آب برنج برای درمان اسهال موثر است. برای این کار لازم است که ۳۰ گرم برنج را به مدت حدود ۳۰ دقیقه در آب بجوشانید. سپس آن را آبکش کرده و میل کنید. در صورت برطرف نشدن مشکل حتما به پزشک مراجعه کنید.

 وی ادامه می دهد: آب برنج حاوی ˈاسید پاراآمینوبنزوئیکˈ است که خواص ضدالتهابی دارد و پوست را از التهاب دور می کند. توصیه می کنیم علاوه بر نوشیدن آب برنج از آن به عنوان ماسک روی پوستتان نیز استفاده کنید. دکتر محسنیان از دیگر خواص دیگر آب برنج را تنظیم کننده دمای بدن، تاثیر آن در مقابله با سرطان، درمان و پیشگیری از یبوست، پیشگیری از ورم معده، داشتن موهای سالم و درخشان، تقویت کننده بدن، تنگ کردن منافذ باز پوست عنوان می کند.

 وی درباره طرز تهیه آب برنج مفید هم بیان می کند: ۳۰ گرم برنج را به مدت نیم ساعت در یک لیتر آب بجوشانید. در ظرف را بگذارید تا آب آن بخار نشود. برنج را آبکش کنید و آب آن را نگه دارید. می توانید کمی عسل و دارچین به این آب اضافه کرده و میل کنید.

 در نهایت اینکه آب برنج برای تمام اعضای خانواده مفید است. شما می توانید این نوشیدنی را بعد از ظهر میل کنید. یادتان باشد که آب برنج تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن مانند کلسیم را دارا نمی باشد. به این منظور می توانید از نوشیدنی بادام یا جودوسر هم استفاده کنید که مواد مغذی بیشتری دارد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *