تبلیغات منفی علیه کیفیت داروی ایرانی

پروانه شریفی

روز گذشته در نشست خبری حیدر علی عابدی نماینده مردم اصفهان و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برگزار شد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار کیمیای وطن در مورد قاچاق داروهای نایاب گفت: در حال حاضر پیشرفته‌ترین سازوکارهای داروسازی در کشور داریم که ارزش و اهمیت آن کمتر از دانش هسته‌ای نیست.

دکترحیدر علی عابدی ادامه داد: داروهایی نوپدید که در خاورمیانه رقیبی ندارد، داروهای ایرانی که در برخی از کشورها ۸۰ تا ۱۰۰ درصد بازار را در دست دارند در داخل به دلیل سوءتبلیغات در مورد داروی ایرانی کمتر از ۳۰ درصد مصرف می‌شوند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: داروهایی که در داخل کشور تولید می‌شوند، به دلیل تقویت منابع داخلی توسط وزارت بهداشت و درمان اجازه ورود به کشور را پیدا نمی‌کنند، باید با کنترل ورود برخی از داروها توسط سازمان غذا و دارو از داروسازان داخلی حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مطمئن باشید متخصصین دلسوز و متعهدی در سازمان غذا و دارو وجود دارند که اگر تشخیص دهند دارویی باید وارد شود حتما اقدام خواهند کرد و اگر مشابه مؤثرتر آن دارو در داخل توانایی تولید داشته باشد اجازه ورود نمی دهند.

تخت پوشش بردن یک دارو شرایطی دارد از جمله این که آن دارو تولید داخل نداشته باشد و اگر هم تولید داخلی داشته باشد اثربخشی کمتری نسبت به مشابه خارجی داشته باشد.

برخی از مناطق اصفهان از عقب‌مانده‌ترین روستاهای برخی از استان های مرزی عقب‌مانده‌تر است

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال دیگر کیمیای وطن در رابطه با وضعیت بافت فرسوده شهر اصفهان و افزایش آسیب های اجتماعی گفت: بافت فرسوده از نکات لازم به رسیدگی جدی است، خوشبختانه شهرداری اصفهان در این زمینه قول مساعد داده است.

عابدی با بیان این که برخی از مناطق اصفهان از عقب‌مانده‌ترین روستاهای برخی از استان های مرزی عقب‌مانده‌تر است؛ گفت: طبق مصوبات شهری برخی مناطق به اصفهان اضافه شده اند ولی کوچکترین خدمات شهری به آن ها نمی رسد.

آزادی مطبوعات به کاهش فسادها کمک می‌کند

وی در ادامه نشست با اشاره به جایگاه خبرنگاران اظهار کرد: خبرنگاران با اقدام به موقع خود می‌توانند از بروز مشکلات و پیگیری و مطالبه مشکلات فعالیت‌های شایانی داشته باشند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، گفت: مدیریت کشور و دولت بتواند از ظرفیت خبرنگاران برای انجام امور استفاده ببرد؛ از خود پرسیده‌ام چرا در برخی از کشورها فساد را کمتر شاهد هستیم؛ دلیل آن را به‌جز آزادی مطبوعات نمی‌بینم چراکه از رسوا شدن عملکرد غلط خود واهمه دارند.

وی اولویت‌های اصفهان در استان و کشور را خاص بیان کرد و اذعان داشت: مسائلی در کشور از جمله دیپلماسی خارجی، اقتصاد و عملکرد دولت وجود دارد که در مجلس باید به آن توجه ویژه شود.

عابدی با بیان این که در مصوبات باید صلاح و منفعت کشور دیده شود، تصریح کرد: در مجلس‌ها ساعت‌ها و روزها وقت می‌گذارد تا برنامه دولت را تنظیم کند ولی خود فاقد این‌گونه برنامه‌ها است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گاهی اوقات در مصوبات مجلس دچار تناقض می‌شویم، افزود: زاینده‌رود که نه‌تنها حیات اصفهان به آن گره‌خورده بلکه به حیات و زندگی مردم شرق اصفهان گره‌خورده است، محیط‌زیست و هوای شهر اصفهان و صنعت به‌عنوان سه اولویت بنده قرار دارد.

وی با اشاره به تعداد زیاد صنایع در استان اصفهان، گفت: امیدواریم رکود موجود تبدیل به رونق شود تا مردم از آن منتفع شوند.

عابدی با بیان اینکه ادارات ما دچار بروکراسی شده‌اند، اظهار کرد: مدیران ما فاقد قدرت تصمیم‌گیری شده‌اند، البته نمی‌دانم چرا این اتفاق افتاده است.

گردش کارهای طولانی برای درخواست‌های نمایندگان

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیداری که مجمع نمایندگان استان اصفهان با معاون اول رییس‌جمهور داشته‌اند، گفت: در ۱۱ آبان ۹۵ از وی درخواست کردیم تا در خصوص احیای زاینده‌رود و نجات تالاب گاوخونی در شورای عالی آب تصمیمی گرفته شود، معاون به وزیر نیرو نامه زد وزیر نیرو به معاون و همین‌طور آن‌ها به زیرمجموعه خود تا اینکه کارشناس آخری گفته است که بنده نمی‌دانم چه‌کاری باید انجام دهم.

وی خاطرنشان کرد: نامه‌ای مشابه را به دکتر روحانی دادیم که وی نیز دستور اقدام به وزیر نیرو داد؛ امیدواریم وزیر نیروی جدید عملی جدی‌تر داشته باشد.

دکتر روحانی برای وزیران و معاونان وزیر کارگاه آموزشی نحوه تصمیم‌گیری بگذارد

عابدی، به لزوم تغییر در سیستم مدیریتی کشور تأکید و اظهار کرد: از دکتر روحانی می‌خواهم دستور بدهد یک کارگاه آموزشی نحوه تصمیم‌گیری برای وزیران و معاون وزیران گذاشته شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص طرح تحول سلامت، گفت: این طرح آرزوی امام عزیز و رهبر معظم انقلاب بوده، و هدف جمهوری اسلامی بیمه همگانی است

وی با اشاره به آخرین وضعیت طرح تحول سلامت در کشور گفت: طرح تحول سلامت شکننده شده ولی شکست نخورده است و از قبل هم این را پیش‌بینی کرده بودیم.

دولت، طرح تحول سلامت را در ریلی که مجلس گذاشته حرکت دهد

وی با بیان اینکه اگر دولت در ریلی که مجلس برای این طرح تحول سلامت گذاشته است حرکت کند این طرح موفق خواهد بود، اظهار کرد: عدم کنترل هزینه‌ها از عوامل اصلی موفق نبودن طرح تحول سلامت بوده است.

عابدی با اشاره به وجود انواع بیمه‌ها، گفت: بیمه روستایی، کمیته امداد و بهزیستی، نیروهای مسلح و تأمین اجتماعی از قبل وجود داشت تا اینکه بیمه سلامت اضافه شد ولی اصلاً حساب نکرده‌اند که حق بیمه سلامت را چه کسی باید پرداخت کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در حال حاضر به این مشکلات واقف شده‌اند و در حال اصلاح امور هستند.

وی با اشاره به مسئله همراه بیمار، گفت: چندین مقاله در این رابطه نوشته‌ام،‌ در هیچ جای دنیا همراه بیمار موضوعیت ندارد؛ سه سال پیش‌طرحی را برای تربیت کمک پرستار ارائه کردیم.

عابدی در رابطه با دکترین گردشگری، اظهار کرد: کار ما نظارت و پیگیری هست، کار ما اجرایی نیست لذا از مسئولان ذی‌ربط در این رابطه پیگیر هستیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس، از تصویب لایحه حمایت از هنرمندان در مجلس خبر داد و افزود: بیشتر موادی که در این لایحه مطرح‌شده بود مورد تصویب قرار گرفت.

فرهنگ مردم در زمینه مصرف لبنیات نیاز به اصلاح دارد

عابدی با اشاره به وضعیت آلودگی هوا از شورای شهر اصفهان، خواست: ستادی برای این مسئله تشکیل دهد و برای هرروز تصمیماتی متناسب اخذ کره و برای کنترل خودروها و موتورها قوانین جدی‌تری را تصویب کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر مصرف لبنیات در اصفهان پایین است، گفت: فرهنگ مردم در زمینه مصرف باید اصلاح شود.

وی با اشاره‌ای به نامه‌ای که خطاب به معاون اول و رییس دفتر رییس‌جمهور نوشته‌شده است، اظهار کرد: هشت گام برای احیای زاینده‌رود پیشنهاد داده‌ایم؛ ساماندهی رودخانه زاینده‌رود، گذاشتن کنتور بر روی برداشت آب، جلوگیری از برداشت غیرمجاز، پیگیری اجرای سد تونل سوم و تأمین بودجه لازم، پیگیری تغییر الگوی کشت متناسب و مدنظر قرار دادن منابع آب در درازمدت ازجمله موارد پیشنهادی بوده است.

عابدی از نبود هیچ‌گونه کنتوری در برداشت‌های آب از حوضه زاینده‌رود گلایه کرد و افزود: جهاد کشاورزی تاکنون هیچ الگویی مناسب کشت برای کشور ارائه نکرده است.

نبود پرستار بهداشت جامعه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در کشور

عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در مورد آسیب‌های اجتماعی اظهار کرد: اگر آموزش‌وپرورش و خانواده در این رابطه می‌توانستند کاری بکنند انجام داده بودند اما می بینیم «پرستار بهداشت» جامعه در کشور ما وجود ندارد.

وی گفت: در برنامه ششم توسعه پیشنهاد دادیم و تصویب نیز شد که دولت سیستم پرستار بهداشت از جامعه و مراقبت در منزل را به اجرا دربیاورد.

 

 

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *