پوکی استخوان و عوامل کاهش دهنده

پوکی استخوان یکی از شایعترین بیماری استخوان است که در این حالت تخریب استخوانی بوجود می‌آید اما برای کاهش این نوع بیماری هشدارهایی مطرح شده است.

 دکتر فرح‌بخش متخصص تغذیه، در خصوص پوکی استخوان گفت: مصرف نوشیدنی‌هایی که حاوی فسفر بالایی هستند بویژه نوشابه‌های گازدار پوکی استخوان را ایجاد می‌کند.

 وی افزود: جذب ویتامین C یکی از عوامل کاهش پوکی استخوان است.

 وی درادامه گفت: همچنین مصرف غذاهایی مانند فست فود و مرغ سوخاری به علت چربی زیاد پوکی استخوان را ایجاد می‌کند.

 وی درپایان گفت: یکی دیگر از عواملی که در کاهش پوکی استخوان موثر است جذب ویتامین k و D است که برای جذب ویتامین D باید از نور آفتاب استفاده شود.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *