کنسرت علیرضا قربانی در لهستان

به گزارش هفته نامه کیمیای کویر، علیرضا قربانی خواننده موسیقی ایرانی ۲۱ سپتامبر مصادف با ۳۰ شهریور ماه سال جاری همراه با گروهی از نوازندگان ایرانی کنسرتی را در فستیوال «وارسا» کشور لهستان برگزار می کند.
این فستیوال با هدف گردآوری و معرفی فرهنگ‌های مختلف از سال ۲۰۰۵ تا کنون هر سال در ورشو پایتخت لهستان برگزار می‌شود و یکی از بزرگ‌ترین فستیوال‌های مرکز و شرق اروپا به شمار می‌آید.
۱۹۲ هنرمند از ۶۱ کشور مختلف جهان در ۹ دوره گذشته این فستیوال آثار خود را روی صحنه برده اند. علیرضا قربانی سال ۲۰۱۳ نیز کنسرتی را در همین فستیوال برگزار کرده بود که این برنامه نیز با استقبال مخاطبان مواجه شد.
اولین روز فستیوال «وارسا» با عنوان «باغ ایرانی» نامگذاری شده است که گروه علیرضا قربانی با همراهی سامان صمیمی آهنگساز و نوازنده کمانچه، میلاد محمدی تار و حسین زهاوی سازهای کوبه ای برنامه خود را اجرا می کنند.
در همین روز کیهان کلهر نوازنده جهانی ساز کمانچه همراه با علی بهرامی کنسرت دیگری را به نمایندگی از کشورمان اجرا خواهند کرد.
نمایش «شیار ۱۴۳» در بخش رقابتی جشنواره «شرق و غرب» روسیه

به گزارش هفته نامه کیمیای کویر، فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار از تاریخ ۲۱ تا ۲۵ شهریورماه در جشنواره «شرق و غرب» در شهر اورنبورگ روسیه نمایش داده می شود.
نرگس آبیار کارگردان این فیلم سینمایی صبح روز ۲۱ شهریور برای حضور در جشنواره «شرق و غرب» راهی روسیه شد.
رضا کاهانی از جمله داوران این جشنواره سینمایی است.
پخش کننده فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» اداره کل تامین برنامه و رسانه بین الملل سیما است و این فیلم سینمایی پیش از این در جشنواره های «آسیا پاسفیک»، «ریل سیدنی»،«پوسان»، «کرالا»، «گوا»، «سنگاپور» و «هیروشیما» حضور داشته است.
فیلم «شیار ۱۴۳» دومین ساخته نرگس آبیار به تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی و ابوذر پورمحمدی است که در سی و دومین جشنواره فیلم فجر عنوان جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران را از آن خود کرد.
آبیار به تازگی ساخت سومین فیلم سینمایی خود با نام «نفس» را به پایان رسانده و این فیلم در مرحله تدوین قرار گرفته است.
اکبر عبدی مهمان
«محله گل و بلبل» شد

به گزارش هفته نامه کیمیای کویر، اکبر عبدی هنرپیشه سینما و تلویزیون در فضایی صمیمانه و با نشاط از مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» شبکه دو سیما بازدید کرد.
مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» به تهیه‌کنندگی مسلم آقاجانزاده و کارگردانی احمد درویشعلی‌پور کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه دو است که از آغاز ماه مبارک رمضان در قالب یک مجموعه تلویزیونی پخش می‌شود.
در زمان پخش این مجموعه تلویزیونی تغییر ایجاد شده و پس از این «محله گل و بلبل» روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه روی آنتن می‌رود و بازپخش آن روزهای یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۵ خواهد بود.
این برنامه کودکان و نوجوانان را با خود به یک محله خیالی می‌برد و درقالب داستان نکات آموزشی مانند احترام به طبیعت و محیط زیست، بهداشت فردی، افراط در استفاده از بازی‌های رایانه‌ای، احترام به خط سفید و آموزش‌های اخلاقی و شهروندی را یادآور می‌شود.
داریوش فرضیایی، بهنوش بختیاری،‌ نادر سلیمانی، حدیث فولادوند،‌ امیرنوری،‌ امیرمحمد متقیان،‌ امیر سهیلی، نعیمه نظام دوست، ابراهیم شفیعی،آرش میراحمدی، عرفان به رزین و حمید کاشانی به ترتیب در نقش‌های عموپورنگ، خانم میوه فروش،‌ نانوای محل،‌ کتابفروش سیار،‌ گل فروش محل،گلدون خان، مادر عموپورنگ،‌ پدر عموپورنگ، شاگرد نانوا،‌ بچه مردم و قلهک در محله «گل و بلبل» نقش آفرینی می‌کنند.

دهکردی: مسئولیت سنگینی
در «معمای شاه» دارم
به گزارش هفته نامه کیمیای کویر، علی دهکردی بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر در خصوص آخرین فعالیت هنری خود گفت: در حال حاضر مشغول بازی در سریال «معمای شاه» هستم، در این سریال این افتخار و شانس را داشتم که نقش آیت‌الله طالقانی را بازی کنم.
وی افزود: در این مجموعه تقریباً اکثر چهره‌های تاریخ معاصر ما بازسازی و بازآفرینی شدند و به وسیله بازیگران در حال اجرا هستند، موهبت بازی در نقش یکی از محبوب‌ترین و با ارزش‌ترین چهره‌های معاصر انقلابمان نیز نصیب من شد و سعی می‌کنم آن را به بهترین شکل ایفا کنم.
وی ادامه داد: بازی در نقش آیت‌الله طالقانی بسیار سخت و مسئولیت سنگینی دارد، چون در یک برهه زمانی نقش تاریخی شاه‌عباس را بازی کردم اما شاه‌عباس یک شخصیت در تاریخ ماست که مردم او را به چشم ندیدند و لمس نکردند و فقط شبیه تصاویری به شکل نقاشی و نگارگری را به چشم دیده‌اند که مستند به جزئیات نیست اما یک شخصیتی مانند حضرت آیت‌الله طالقانی شخصیتی است که به خاطر محبوب‌بودن فراوان وی در بین مردم، بدون استثناء تمام هم نسل‌های من و مسن‌ترها با جزئیات دقیق چهره، حرکات، لحن، اخلاقیات، دیدگاه‌ها و حرف‌های او آشنا هستند و دیده و شنیده‌اند. به این جهت اجرا کردن نقشی که اینقدر برای مردم آشناست، سخت خواهد بود و از طرفی جایگاه ارزشی وی نیز پیش از این حرفهاست.
دهکردی در خصوص رسیدن به نقش آیت‌الله طالقانی و اجرای صحیح آن گفت: در کل چیزی به نقش اضافه نکردم، من حتی اگر در یک تلاش زیاد و مضاعف بتوانم یک بخش از وجوه آقای طالقانی را به نمایش بگذارم، خیلی هنر کردم. چون در واقع کار ساده‌ای نیست، پس به شکل بسیار جدی و با همراهی کارگردان و مشاورین پروژه زندگی ایشان را مورد تحقیق و بررسی و مطالعه قرار دادیم.
وی افزود: سعی کردم با فیلم‌ها و سلسله سخنرانی‌هایی که از وی ضبط شده، به طور مرتب و با دقت بالا در ارتباط باشم. مضاف بر اینکه سید مهدی طالقانی پسر بزرگوار آیت‌الله در تمام لحظات فیلمبرداری مربوط به زندگی پدرشان در این پروژه حضور دارند و بخش و وجوه شخصیت او که شخصیت باطنی، شخصی و خانوادگی بوده را به من منتقل
می‌کنند.
وی ادامه داد: خود من نیز سعی می‌کنم که در حضور پسر آیت‌الله صحنه‌ها را بازی کنم، چون آیت‌الله طالقانی بر خلاف چهره مصمم و قدرتمند به عنوان مبارز خستگی‌ناپذیر و ستودنی و یا با آن سخنرانی‌های آتشین و بسیار پر حرارتشان در زندگی شخصی خود فردی ملایم، طناز و ظریف بودند و شوخی‌ها و کنایات طنزگونه‌ای می‌گفتند که به هر حال تمام این موارد را با تائید خانواده ایشان و هدایت کارگردان به تصویر
می‌کشیم.
دهکردی در خصوص رضایت خانواده آیت‌الله طالقانی بیان کرد: خدا را شاکرم که خانواده آیت‌الله در این زمینه راضی هستند اما هنوز بخش‌های زیادی باقیمانده که باید به آن‌ها بپردازیم و بازی
کنم.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *