۸۰ درصد مطالبات گندمکاران پرداخت شد

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: پیرو اعلام قبلی، یک هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش اوراق مشارکت مرابحه گندم در بازار بورس ثانویه به حساب گندمکاران واریز شد.
عبدالمهدی بخشنده با اشاره به مصوبه دولت در خصوص تامین مالی پرداخت مطالبات گندمکاران تصریح کرد: یک هزار میلیارد تومان درآمد حاصل از فروش اوراق مشارکت مرابحه گندم در بازار بورس ثانویه از طریق بانک کشاورزی به حساب گندمکاران واریز شد.
معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: با واریز یک هزار میلیارد تومان اخیر جمع وجوه پرداختی بابت خرید گندم کشاورزان به ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسید و تاکنون ۸۰ درصد از کل مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی و مجموعه نهادهای ذی‌ربط اقتصادی دولت به طور ویژه پیگیری و تلاش می‌کنند تا باقی‌مانده مطالبات گندمکاران در کوتاه‌ترین زمان تامین و پرداخت شود، اظهار امیدواری کرد که باقی طلب ۲۰ درصدی کشاورزان گندمکار نیز در اسرع وقت تامین و پرداخت شود.

معاون بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال

و بختیاری گفت: در ۶ ماه نخست امسال بیش از ۴۸ میلیون دلار کالا از استان به خارج از کشور صادر شده است.
حسن شمسی‌پور در کارگروه صادارت غیرنفتی استان اظهار داشت: در ۶ ماه نخست امسال، تعداد ۹۴ مجوز معافیت حقوق گمرکی ماشین‌آلات و تجهیزات خط تولید در استان به ارزش بیش از ۶۳ میلیون دلار صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد، ۸۸ درصد رشد داشته است.
وی تعداد نمایشگاه‌های تخصصی برگزارشده در ۶ ماه نخست امسال را ۹ مورد عنوان و بیان کرد: این تعداد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.شمسی‌پور با اشاره به رشد ۷ درصدی ارزش کالاهای صادر شده از استان در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خاطرنشان کرد: در این مدت، ۴۳ قلم کالا به ارزش بیش از ۴۸٫۳ میلیون دلار از استان به خارج از کشور صادر شده است. وی تصریح کرد: همچنین در این مدت، ۳۵ میلیون دلار کالا که بیشتر ماشین‌آلات و مواد اولیه است به استان وارد شده است. شمسی‌پور گفت: میزان واردات کالا به استان در مدت مشابه سال گذشته برابر با ۳۰ میلیون دلار بوده که این میزان حاکی از رشد ۱۵ درصد ورود کالا به استان است.

فرآوری سنگ‌های قیمتی در کرمان در دستور کار قرار گیرد

سرپرست صنعت، معدن و تجارت استان کرمان خواستار توجه سرمایه‌گذاران و صنعتگران در راستای فرآوری سنگ‌های قیمتی در کرمان شد.
محمد حسینی‌نژاد اظهار داشت: استان کرمان یکی از ذخیره‌گاه‌های اصلی معادن سنگ‌های تزئینی و قیمتی در کشور محسوب می‌شود و توسعه این معادن می‌تواند در کنار اشتغال‌زایی و رفع محرومیت در شهرستان‌های مختلف استان کرمان، زمینه توسعه اقتصادی را هم فراهم کند.
وی تصریح کرد: در کرمان از مجموع معادن سنگ‌های قیمتی، هفت نوع سنگ منحصربه‌فرد وجود دارد که با توجه به بازارهای مناسب داخلی و خارجی، می‌تواند در توسعه اقتصادی تاثیرگذار باشد.
وی یکی از مشکلات موجود در استان کرمان را خام‌فروشی دانست و افزود: باید حلقه صنعتی وابسته به معادن
را و ارزش افزوده صنایع را در کرمان ایجاد کنیم.
حسینی‌نژاد گفت: یکی از مشکلات موجود، نبود صنایع وابسته به‌خصوص در بحث معادن سنگ‌های قیمتی است که باید در این خصوص با جذب سرمایه‌گذاران زمینه فعال شدن این معادن را فراهم کنیم.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *