تاکید بر ایجاد گروه سرمایه‌گذاری استان اصفهان

سید عبدالوهاب سهل‌آبادیرئیس اتاق بازرگانی اصفهان در سومین جلسه مشترک روسای اتاق‌های بازرگانی تعاون و اصناف اصفهان گفت: ایجـاد گــروه سرمایه‌گذاری استان اصفهان می‌تواند نقش موثری بر توسعه استان و بهبود کسب و کار واحدهای تولیدی و خدماتی داشته باشد.
وی ضمن تقدیر از همکاری روسای پیشین اتاق‌های تعاون و اصناف استان اصفهان گفت: همکاری و همگرایی اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون می‌تواند مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی در بخش‌های خرد و کلان را سریع‌تر دنبال کند. وی در ادامه به نقش و جایگاه سه اتاق در زمینه تولید، اشتغال و سرمایه‌گذاری اشاره کرد.
حبیب‌الله بهرامی، رئیس اتاق تعاون استان اصفهان، نیز با اشاره به شکل‌گیری شرکت‌های تعاونی و کسب موفقیت آنان در استان، استفاده از فعالان تاثیرگذار اتاق‌ها و اعتقاد به انجام کار را لازمه موفقیت گروه سرمایه‌گذاری دانست و گفت: اتاق تعاون آماده همکاری در تشکیل این گروه سرمایه‌گذاری است.
رسول جهانگیری، سرپرست اتاق اصناف اصفهان نیز با اعلام اینکه در بدنه اصناف اصفهان فعالان اقتصادی توانمندی وجود دارند که حضور آنان در هیئت موسس گروه سرمایه‌گذاری استان می‌تواند در پیشرفت آن اثر مطلوبی داشته باشد گفت: اتاق اصناف با داشتن ۱۲۰ هزار واحد صنفی و بیش از ۱۰۰ اتحادیه می‌تواند در این گروه سرمایه‌گذاری مشارکت فعال داشته باشد.
مصطفی متین‌راد، مسئول پیگیری تشکیل گروه سرمایه‌گذاری استان نیز، گزارشی را از آخرین اقدامات انجام‌شده در این خصوص ارائه
کرد.
در پایان این جلسه مقرر شد با در نظر گرفتن اقدامات قبلی، اتاق بازرگانی تعداد ۲۰ نفر، اتاق اصناف تعداد ۲۰ نفر و اتاق تعاون تعداد ۱۰ نفر از فعالان اقتصادی عضو را کهنقش مؤثری بر تشکیل و راه‌اندازی گروه سرمایه‌گذاری برای پیشرفت استان در زمینه‌های مختلف دارند به دبیرخانه مشترک سه اتاق واقع در اتاق بازرگانی معرفی کنند تا در جلسه بعدی ترکیب هیئت موسس اولیه پیشنهادی مشخص شود و با محوریت هیئت ۵ نفره متشکل از نمایندگان استانداری، فولاد مبارکه، شهرداری، مجلس شورای اسلامی و اتاق‌های بازرگانی، اصناف و تعاون، کار با سرعت بیشتری انجام شود.
مبادلات بین کشورهای عضو اکو
کمتر از ظرفیت‌های موجود است
رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای پاکستانی‌اش با وی، ضمن تاکید بر ضرورت افزایش حجم مبادلات تجاری بین تهران و اسلام‌آباد گفت: میزان تبادلات کالایی بین کشورهای عضو اکو کمتر از ظرفیت‌های موجود است.
مسعود کرباسیان در دیدار با نصیر مسرور احمد برگزاری نشست رئیسان گمرک کشورهای عضو اکو در تهران را برای روز چهارشنبه هفته جاری (۲۸ مهرماه) خاطرنشان کرد و گفت: عملیاتی و اجرایی شدن ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بالقوه اعضای اکو، می‌تواند به افزایش چشمگیر مبادلات تجاری و همکاری‌های گمرکی بینجامد.
وی یادآور شد: حجم فعلی مبادلات بازرگانی بین کشورهای عضو اکو نسبت به ظرفیت‌های واقعی تفاوت زیادی دارد.
حجم مبادلات تجاری کشورهای عضو اکو در سال گذشته میلادی، ۸۴۵ میلیارد و ۲۴۷ میلیون دلار بود و ایران توانست در رتبه دوم تجارت خارجی با کشورهای عضو این سازمان اقتصادی منطقه‌ای قرار گیرد.
کرباسیان افزود: اهتمام مسئولان و رئیسان گمرک کشورهای عضو اکو به توسعه همکاری‌ها و رفع موانع گمرکی، به‌ویژه موانع مرزی در کنار تجهیز گمرکات به فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی، قدرت و توانایی سازمان اکو را برای حضور در رقابت‌های جهانی در عرصه اقتصاد افزایش خواهد داد و در نهایت به رشد اقتصادی خواهد انجامید.
رئیس کل گمرک ایران ابراز امیدواری کرد مباحث و موضوعات نشست رئیسان گمرک عضو اکو در تهران بتواند زمینه مناسبی را برای اجرای مصوبه‌ها و توافق‌های پیشین این سازمان فراهم کند.
برپایه این گزارش، رئیس کل گمرک پاکستان نیز در این دیدار، خواستار افزایش همکاری‌های گمرکی و مناسبات تجاری دو کشور شد.
رئیس کل گمرک پاکستان و هیئت همراه برای شرکت در هفتمین نشست رئیسان گمرک کشورهای عضو اکو که از ۲۶ تا ۲۸ مهرماه سال جاری در ایران برگزار می‌شود، وارد تهران شده است.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *