استخدام ۳۸ هزار نفر

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: براساس برنامه ریزی‌ها، دولت سال آینده ۳۸ هزارنفر از جوانان را استخدام خواهد کرد.

 محمدباقر نوبخت در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با اعلام اینکه براساس برنامه ریزهای صورت گرفته و با تامین بودجه مورد نیاز، بیش از ۳۸ هزارنفر از جوانان کشور به استخدام دولت در خواهند آمد، گفت: البته سیاست دولت در استخدام، کم کردن حجم دولت است.

سخنگوی دولت ادامه داد: افرادی که در گذشته برای استخدام امتحان و آزمون داده بودند اما بودجه لازم برای بکارگیری آنان تامین نشده بود، در بودجه سال آینده تامین اعتبار شده و ادارات و استانداری ها می توانند از اکنون تشریفات لازم برای استخدام را انجام دهند.

 وی با بیان اینکه تورم در کشور هنوز بالا است و فقط از رشد منفی اقتصاد تا حدودی کاسته شده است، افزود: دولت توانسته نسبت به سال های گذشته تورم را کنترل و از رشد منفی آن بکاهد. این روند کاهش تورم ادامه خواهد داشت.

 معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در حال حاضر نرخ تورم حدود ۱۵ درصد است، ادامه داد: دولت در مهار تورم نقطه به نقطه، سالیانه و ماهانه نسبت به سال و ماه مشابه کنترل مناسبی داشته اما باید تورم را تک رقمی کند و این ایده آل ترین هدف دولت است.

 نوبخت با یادآوری اینکه تلاش ریاست جمهوری و دولت، مهار تورم و رونق بخش تولید است، افزود: باید منابع مالی به سمت و سوی تولید سوق پیدا کنند و میزان عرضه از تقاضا بیشتر باشد تا کشور از تورم ساختاری نجات یابد.

 سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه دولت قصد ندارد از بانکها استقراض کند، افزود: اینگونه استقراض ها خود زمینه ساز تورم و رشد نقدینگی می شود و چنین سیاستی در برنامه های کلان و کوتاه مدت دولت جای ندارد.

 به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه دولت سعی دارد در اصلاح قیمت حامل های انرژی کمترین فشار را بر مردم وارد کند، افزود: در صورتی که منافع اقتصاد کلان کشور بر ضرورت اصلاح حامل های انرژی باشد، باید این اقدام را عملی کرد اما این اصلاحات با شیبی ملایم عملیاتی می شود

نکته :۱-اینکه سیاست دولت کوچک کردن حجم دولت است حرف درستی است اما استخدام چه رابطه ای با کوچک کردن دولت دارد؟وچرا اکنون بعداز۲سال آز آزمون ودر آستانه انتخابات این استخدام عملی می شود چیزی است که به آن اشاره نشده است؟

۲-کاهش رشد تورم در اقلامی که تعیین کننده نرخ تورم است شاید قابل پذیزش باشداما این کاهش تورم یرای مردم قابل لمس نیست زیراآنچه جزءسبد دایمی مردم است غیر از این را می گوید چرا که مرغ ،گوشت ، لبنیات ، نان،میوه و…نه اینکه کاهش تورم داشته است بلکه افزایش قیمت داشته است وحتی برق وآب وگاز و…نیز که دست دولت است نیز گرانی قابل لمسی داشته وآثار آن بر دیگر اقلام مشهود است گر چه برخی از اقلام تعیین کننده در نرخ تورم براثر واردات بی رویه وغیر حساب شده وکاهش فعالیت کارگاهها وصنعت که بعضا ۵۰درصد فعال هستند خود باعث توقف افزایش قیمت شده است اما این افتخاری به دنبال ندارد زیرا اشتغال و…با مشکل جدی مواجه گردیده است بطوریکه حفظ اشتغال موجود کاری بس سنگین به شمار می آید و…

۳-رونق بخش تولید هدفی اصلی برای دولت برشمرده شده است لکن آیا با بازکردن درهای کشور به تولیدات خارجی علیرغم تولیدداخلی وتضعیف تولیدکننده وسرمایه گذاربه تولید رونق بخشیده می شود؟وقتی مشابه تولید داخلی با قیمتی پایین تر برای رقابت عرضه می شود آیا تولید داخل رونق می یابد؟یا تجارت رونق یافته ارز کشور نیز دو دستی به خارج تقدیم می شود و آیا دست یابی به اقتصاد مقاومتی با این شیوه وروش ودست وفرمان عملیاتی است؟

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *