ضرورت آشنایی واقفان به نیازهای اساسی جامعه

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد از وجود ۱۲ هزار موقوفه در استان خبر داد و گفت: نیازهای امروز جامعه تغییر کرده و باید در آگاهی و آشنایی واقفان و خیران به نیازهای اساسی جامعه تلاش کرد. حجت‌الاسلام غلامرضا عادل، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد در گردهمایی مسئولان حراست دستگاه‌های اجرایی استان با اشاره به آیات سوره مبارکه عصر اظهار کرد: خداوند در این سوره به زمان که مفهوم مقدسی است، قسم خورده است و این در حالی است که اکثریت انسان‌ها از گذشت سرمایه عمر غفلت دارند. وی ادامه داد: ایمان
عمل صالح، توصیه به نیکی، صبر و مقاومت است که جامعه را از آسیب نگه می‌دارد. مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان یزد با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری در ابتدای سال و در جوار بارگاه رضوی افزود: این سخنان باید در لحظه لحظه کارکرد ما به عنوان یک منشور حفظ شود. عادل، وقف را بارزترین مصداق انفاق برشمرد و اظهار کرد: وقف، یک نهاد ممتاز دینی است که وظیفه دارد تکالیفی را که شرع و قانون برایش تعیین کرده به انجام رساند. وی افزود: مردم متدین دارالعباده یزد، همواره در امور خیر پیشقدم بودند و می‌بینیم که با وجود
۱۲ هزار موقوفه، استان یزد پنجمین استان در کشور به لحاظ تعداد موقوفات است. حجت‌الاسلام عادل تاکید کرد: سند بالادستی ما علاوه بر قوانین و آیین‌نامه‌ها وقف‌نامه است که باید در هر موقوفه نیات واقفان اجرایی شود. مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان یزد با تشریح مسایل شرعی موضوع وقف گفت: طبق نظر و فتوای مقام معظم رهبری بر متولی واجب است که عواید موقوفه را به نرخ عادله روز کسب و در راه اجرای نیت واقف هزینه کند.

ماراتن تخت جمشید، نشان امنیت ایران

دوندگانی از ۳۰ کشور در تخت جمشید گرد هم آمده‌اند تا در یک ماراتن، امنیت ایران را انعکاس جهانی دهند. این ماراتن که نزدیک به ۲۰۰ شرکت‌کننده از کشورهایی چون آلمان، اتریش، استرالیا، چین، دانمارک، مصر فرانسه، مجارستان، یونان، ایران، ژاپن ایتالیا، ایرلند، لبنان، لوکزامبورگ، هلند ایسلند، پاکستان، لهستان، آفریقای جنوبی، سوئد، ترکیه، انگلیس و امارات دارد، در فاصله ۴۲ کیلومتری بین دروازه شهر شیراز تا پرسپولیس برگزار می‌شود. حضور در این ماراتن به دو شکل تفریحی و استقامتی است. علیرضا قاجار، مدیر یک شرکت گردشگری ایرانی که با مشارکت یک شرکت توریستی هلندی به برگزاری این ماراتن در شیراز اقدام کرده است درباره‌ جزییات این رویداد گفت: این ماراتن که یادآور نبرد ماراتن داریوش در زمان تسخیر یونان است، به نشانه‌ وحدت و صلح مردمانی از ملل مختلف برگزار می‌شود که انگیزه آن فقط مسابقه دو و میدانی نیست؛ بلکه شرکت‌کنندگان آن که حدود ۱۰۰ تن آن‌ها اتباعی از قاره آسیا، اروپا و آفریقا هستند، قرار است با فرهنگ تاریخ و غذای ایرانی نیز آشنا شوند.
وی اضافه کرد:‌ با توجه به شش ماه زمانی که برای تبلیغ این ماراتن در خارج از کشور صرف شده بود، پیش‌بینی می‌شد جمعیتی در حدود ۴۰۰ نفر در این رویداد بین‌المللی حضور داشته باشند که متاسفانه بسیاری از شرکت‌کنندگان به دریافت ویزای ایران موفق نشدند. علاوه‌بر این به دلیل محدودتی که برای حضور بانوان وجود داشت، برخی از شرکت‌کنندگان آقا که قرار بود با همسرانشان در این ماراتن شرکت کنند، انصراف دادند. با این حال بودند افرادی که خودشان شخصا برای گرفتن ویزا تلاش کردند تا هر طور شده به ماراتن پایتخت کهن فرهنگی ایران برسند.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *