درمان ایمپلنت پرهزینه اما اساسی است

فاطمه احمدی

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: پزشکان به دلیل وجود بیمه مسئولیت نسبت به شکایات، بی‌اهمیت هستند.
عباسعلی خادمی در خصوص چهارمین همایش بین‌المللی ایمپلنت در اصفهان اظهار کرد: این همایش در ادامه سمینارهای آموزشی برای ارتقای دانش نظری و عملی دندانپزشکان برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه چهارمین همایش بین‌المللی ایمپلنت‌های دندانی از سوم تا پنجم مرداد ۹۷ در اصفهان برگزار می‌شود، افزود: در این همایش با حضور ۱۵۰۰ مهمان داخلی و خارجی ۱۰ کارگاه عملی و چهار جراحی زنده را خواهیم داشت.
رئیس دانشکده دندانپزشکی اصفهان با بیان اینکه در چهارمین همایش بین‌المللی ایمپلنت ۳۰ سخنران جدیدترین دستاوردهای این حوزه را تشریح می‌کنند، ادامه داد: در این همایش ۱۸ مقاله پذیرفته شده است و نمایشگاهی با ۳۰ غرفه نیز آخرین دستاوردهای شرکت‌های تجاری و تولیدکننده در این عرصه را به نمایش می‌گذارد.
خادمی گفت: مهمانان خارجی چهارمین همایش بین‌المللی ایمپلنت‌های دندانی در اصفهان از کشورهای ترکیه، آلمان و آمریکا حضور می‌یابند.
وی با بیان اینکه درمان ایمپلنت پرهزینه؛ اما اساسی است، اظهار کرد: در برخی موارد در درمان‌های دندانپزشکی هیچ راهی به جز ایمپلنت برای درمان وجود ندارد و به این دلیل است که هزینه ایمپلنت در مقایسه با دیگر درمان‌های دندانپزشکی، هزینه معقولی است.
خادمی با اشاره به علاقه‌مندی ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان کنکور در رشته‌های دندانپزشکی و داروسازی گفت:
۳۲ هزار دندانپزشک در کشور وجود دارد و می‌توان گفت به ازای هر ۲۵۰۰ نفر یک دندانپزشک در کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه فقط ۱۲ درصد هزینه‌های دندانپزشکی در بیمه‌های تکمیلی پرداخت می‌شود، اظهار کرد: نبود پوشش بیمه‌ای قوی در حوزه دندانپزشکی مراجعه مردم برای درمان را تحت تأثیر قرار داده است.
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص افزایش تعرفه‌های دندانپزشکی در سال جاری، گفت: امسال تعرفه‌های دندانپزشکی ۲.۵ درصد افزایش داشته است و دندانپزشکان به دلیل وجود تورم و نبود دسترسی مردم به خدمات خود علاقه‌مند به افزایش تعرفه بیش از این نیستند.
وی با اشاره به پذیرش ۲۰۰ بیمار در روز در دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، گفت: هزینه‌ها در این مرکز به نسبت کلینیک‌های سطح شهر به نوعی تا یک چهارم قیمت
است.
خادمی تصریح کرد: دانشکده دندانپزشکی اصفهان با داشتن ۱۰۰ عضو هیئت علمی، ۸۰۰ دانشجوی دندانپزشکی حرفه‌ای و بیش از ۱۰۰ دستیار تخصصی در ۱۱ گروه آموزشی و تخصصی مشغول تربیت نیروی متخصص است.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *