چرا باید هر روز گردو بخوریم؟‎

نان، پنیر و گردو؛ صبحانه‌ای ساده، اما مقوی و محبوب که می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای شروع یک روز باشد.
آنچه این ترکیب ساده را به وعده‌ای لذیذ و در عین حال مفید تبدیل می‌کند گردو است؛ مغزی با خواص شگفت‌انگیز که می‌تواند سپر محافظی در برابر بسیاری از بیماری‌ها باشد. دیابت، قند خون و مشکلات قلبی تنها بخشی از فواید این مغز لذیذ است.
برای اینکه آشنایی بیشتری با خواص این مغز پیدا کنید، خواندن ادامه گزارش را از دست ندهید؛ مطالبی که شما را با ویژگی‌های پنهان گردو آشنا می کند.
کمک به کنترل وزن
گردو مقادیر قابل توجهی فیبر درون خود جای داده است و همین مسئله موجب می‌شود پس از مصرف آن برای مدت‌زمان طولانی احساس سیری داشته باشید. اگرچه کالری یکی دیگر از ترکیبات درون این مغز است، ولی مصرف روزانه آن راهی مناسب برای مدیریت وزن است.
کمک به خوابی بهتر
هیچ شکی وجود ندارد که مواد غذایی نقشی مهم در کیفیت خواب ما ایفا می‌کنند. تریپتوفان، یکی از ترکیبات درون گردوست که به داشتن خوابی آرام، با کیفیت و افزایش میزان سروتونین در بدن کمک می‌کند. علاوه بر این گردوها یک منبع طبیعی برای تأمین ملاتونین هستند که مسئولیت تنظیم خواب را در بدنبه عهده دارد.
جلوگیری از ریزش مو
یکی از رایج‌ترین مشکلات این روزهای زنان و مردان ریزش مو است؛ مشکلی که تا حد زیادی با رعایت یک رژیم غذایی مناسب می‌توان از آن جلوگیری کرد. گردو نیز به دلیل وجود ویتامین B7 یکی از خوراکی‌هایی است که به تقویت و رشد بیشتر و بهتر مو کمک
می‌کند.
کُند ساختن نشانه‌های پیری
اگر نگران پیر شدن پوست و چرو‌ک‌‌های دور چشم هستید، مصرف هر روز گردو را فراموش نکنید؛ مغزی که به دلیل وجود آنتی اکسیدان مانع بروز آسیب‌های پوستی جدی می‌شود. همچنین، امگا ۳ موجود در این مغز موجب حفظ رطوبت و لطافت پوست می‌شود.
آرام بخش و کاهش دهنده استرس
از آنجایی که گردو منبعی سرشار از فیبر
آنتی‌اکسیدان و اسیدهای چرب اشباع نشده است کمک شایانی به کاهش استرس می‌کند. بنا بر یافته‌های موجود، تأثیر گردو در کاهش فشار خون نقش مهمی در از بین رفتن استرس و اضطراب ایفا می‌کند.

مهم‌ترین قاتل کلیه‌ها
یک فوق تخصص کلیه و مجاری ادرار گفت: دیابت و فشار خون، از جمله شایع‌ترین علل تخریب کلیه به شمار می‌رود و تغییر روش در سبک زندگی و تغذیه، همچنین یادگیری فرهنگ مصرف صحیح مواد غذایی در حفظ سلامت کلیه‌ها بسیار موثر است.
به گزارش کیمیای وطن به نقل از جام جم سرا​ دکتر امیر ایجادی با اشاره به اینکه بیماری‌های کلیوی به دو گروه بزرگ تقسیم می‌شود، افزود: بیماری های نسج کلیه، باعث می شود این عضو بدن وظایف ذاتی خود را انجام ندهد و منجر به تضعیف آن شود.
برخی عوامل نیز مانند تومورها، ضایعات و سنگ در کار کلیه‌ها اختلال ایجاد می کند.
این فوق تخصص کلیه یادآور شد: گروه دوم بیماری‌های کلیه با روش های جراحی قابل رفع است. در واقع گروه اول نیاز به اقدامات ویژه درمانی دارد، اما گروه دوم که در کشور ما شایع تر است، باید مورد توجه قرار
گیرد.
وی ابراز داشت: از هر چهار نفر، یک نفر به بیماری فشار خون مبتلا می شود؛ در حالی که ممکن است فرد از بیماری خود اطلاع نداشته باشد.
ایجادی خاطرنشان کرد: فشار خون یکی از علل مهم نارسایی کلیه بوده و در عین حال از عوامل افزایش فشار خون نمک نیز به حساب می آید. از طرفی سرانه مصرف نمک در کشور ما خیلی زیاد است.
وی در ادامه با بیان اینکه سرانه مصرف نمک در ایران بسیار بالاست، تاکید کرد: علاوه بر مصرف نمک، مصرف شکر نیز بالاست و طبق آمارها مرگ و میر بر اثر نمک در کشور از ماده مخدر هروئین زیادتر است. بنابراین باید نسبت به این موضوع حساس
بود.
ایجادی اظهار داشت: ۵۰ درصد افراد در کشور افزایش وزن دارند. البته مشخص شده که چربی بافتی فعال است و موادی ترشح می کند که باعث افزایش فشار خون می شود و در نهایت منجر به مقاومت به دیابت و انسولین خواهد شد.
به گفته این متخصص بیماری های کلیه تغییر روش زندگی در حفظ کلیه بسیار موثر است.بنابراین ما باید فرهنگ مصرف را تغییر دهیم.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *