خوراکی‌های سفید کننده دندان

۱٫ سیب، کرفس و هویج. این میوه ها و سبزی های تازه مانند لکه برهای طبیعی عمل می کنند چون میزان بزاق را افزایش می دهند. چون بزاق به طور طبیعی دهان و دندان ها را تمیز می کند می توان این میوه ها و سبزی های را یک پاک کننده خوب دانست. همچنین سیب، هویج و کرفس باکتریهایی را که موجب بوی بد دهان می شوند از بین برده و از سویی به دلیل آنکه با سطح دندان سایش پیدا می کنند موجب سفیدی بیشتر آن می شوند.
۲٫ پرتقال و آناناس. این میوه ها نیز به ترشح بزاق و در نتیجه شستن دندان ها به صورت طبیعی کمک می کنند. مراقب باشید لیموترش بیش از حد با دندان هایتان تماس پیدا نکند، چراکه اسید زیاد می تواند به دندان ها آسیب برساند.
۳٫ جوش شیرین. تحقیقی که در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت نشان داد که می توان در ترکیب خمیردندان ها از جوش شیرین استفاده کرد. جوش شیرین مدت ها به عنوان روشی سنتی برای سفید کردن دندان مورد استفاده قرار می گرفت. بهترین راه استفاده از خمیردندان های حاوی جوش شیرین است، اما می توانید هرازگاهی مسواکتان را به جوش شیرین آغشته کنید و مستقیما روی دندان ها بکشید.
۴٫ ماست، شیر و پنیر. محصولات لبنی حاوی اسید لاکتیک هستند که می تواند در برابر پوسیدگی از دندان ها محافظت
کند.

 

نکاتی درباره چپ دست‌ها
که نشنیده‌اید
در دنیایی که تنها حدود ۱۰ درصد از مردم چپ دست هستند، خیلی راحت می‌توان این مساله را فراموش کرد.
این نگاهی است به بعضی نکات درباره چپ دست‌ها:
– دانشمندان دقیقاً علت چپ دست شدن آدم‌ها را نمی‌دانند ولی برآورد می‌کنند، تنها ۲۵ درصد مواقع دلیل ژنتیک دارد.
– گفته می‌شود، چپ دستی با اضطراب مادر در دوره بارداری مرتبط است.
– چپ دست شدن در دوقلوها دو برابر آدم‌های معمولی رایج است.
– به گزارش سایت «تایم»،بیش‌تر راست دست‌ها از نیمکره چپ مغزشان برای یادگیری مهارت‌های زبان استفاده می‌کنند ولی معنایش این نیست که چپ دست‌ها از نیمکره راست مغزشان استفاده می‌کنند. ۹۸ درصد راست دست‌ها و حدود ۷۰ درصد چپ دست‌ها از نیمکره راست مغز استفاده می‌کنند.
– بیش‌تر در معرض اختلالات روانی قرار دارند.
– ممکن است در مدرسه کیفیت تحصیلی پایین‌تری داشته باشند.
– خلاق‌تر هستند.
– خیلی از کارشناسان معتقدند، چپ دست‌ها در ورزش‌های انفرادی مثل تنیس یا بوکس بهتر از راست دست‌ها هستند.
– روی درازی عمر و سلامت عمومی بدن اثر نمی‌گذارد.
– ممکن است بیش‌تر در خطر سرطان سینه باشند.
– در مجموع، چپ دستی یا راست دستی خیلی فرق ندارد.

 

پودر سوخاری خانگی درست کنید
یک نان باگت یا فرانسوی تازه رو برای چند ساعت تو هوای آزاد قرار میدیم, نباید کاملاً خشک بشه فقط در حدی که بافتش سفت بشه کافی است و بعد اون و به تکه های کوچک برش می زنیم, حدوداً برشهای دو سانتی و می ریزیم توی غذاساز, منتها نباید غذاساز و پر کنیم, هربار چند تکه
کافیه.
از اونجا که نون، کاملا خشک نیست به سرعت پودر نمی شه و نسبت به نون خشک یه مقدار بیشتر زمان می بره.
حالا پودر نون و توی سینی فر ریخته و داخل فر می گذاریم تا پودرها برشته بشن. هرازگاهی در فر و باز می کنیم و پودرها رو یه تفت می دیم تا وقتی که به رنگ دلخواهمون برسه که اینجا دیگه سلیقه ای است و تا قهوه ای روشن به میل خودتون می تونین اون و گریل کنین. فقط مراقب باشید که نسوزه.
و در نهایت پودر سوخاری ما آماده است…
همون طور که می بینین تفاوت زیادی تو روند کار نیست ولی از لحاظ کیفیت خیلی فرق می کنه. چون تو روش قبلی نون باید بیات و بعد خشک می شد و پودر اون فقط پودر نون خشک بود. ولی تو این روش ما نون نسبتاً تازه رو اول پودر می کنیم و بعد توسط حرارت اون و سوخاری می کنیم که دیگه قضاوتش با خودتون چه تفاوتی با همدیگه خواهند داشت.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *