باریک‌ترین لپ‌تاپ جهان رونمایی شد

این لپ‌تاپ فوق باریک به نام Spectre 13 دارای ضخامت ۰.۴ اینچ (۱۰.۴ میلی‌متر) است که از باتری‌های AAA باریک‌تر بوده و از لپ‌تاپ MacBook Air 13 اینچی اپل هم نازک‌تر و هم سبک‌تر است.
این لپ تاپ که ساخت شرکت اچ.پی است و باتری آن برای ۱۰ ساعت کار می‌کند از لپ‌تاپ ۰.۴۹ اینچی EliteBook Folio G1 شرکت Ultrabook نازک‌تر است.
این لپ‌تاپ که بیشتر بدنه آن از آلومینیوم خاکستری و اطراف آن از برنز ساخته شده است به واسطه فیبر کربن و آلومینیوم به کار رفته در ساخت آن، شمایل یک دستگاه خاص و لوکس را دارد.
یک تفاوت بزرگ مدل جدید این است که اچ‌.پی در این دستگاه به جای استفاده از پردازنده‌های Core m اینتل که در اکثر اولترابوک‌‌های فوق باریک به کار رفته، از نمونه قدرتمند‌تر Core i5 و Core i7 بهره برده
است.
این لپ‌تاپ دارای صفحه نمایش ۱۰۸۰ پیکسلی، ۸ گیگابایت رم، ۲۵۶ گیگابایت مخزن ذخیره‌سازی و یک حافظه ۱۰ساعته
است.
همچنین برای استفاده بهینه از فضای موجود باتری این لپ‌تاپ به قطعات کوچک‌تر و باریک‌تر تقسیم شده است.

تبدیل سلول‌های بنیادی پوست به سلول‌های شبکیه چشم
دکتر جیسون میر و همکارانش در دانشگاه ایندیانا توانسته‌اند با موفقیت و با استفاده از سلول‌های بنیادی مشتق از سلول‌های پوست نشان دهند که می‌توان این سلول‌های بنیادی را به سلول‌های گانگلیونی شبکیه تبدیل کرد؛ هدف آن‌ها این است که از این سلول‌های بنیادی برای درمان یا مهار بیماری گلوکوم استفاده کنند.
سلول‌های گانگلیونی شبکیه(RGCs) نورون‌هایی هستند که اطلاعات بینایی را از چشم به مغز می فرستند.
در بیماری گلوکوم این سلول‌های گانگلیونی آسیب می بینند و در نتیجه مغز قادر نخواهد بود که اطلاعات بصری و حیاتی را از این سلول‌ها دریافت کند و این امر منجر به نابینایی می‌شود.
سلول‌های پوستی افراد مبتلا به گلوکوم با سلول‌های پوستی افراد سالم تفاوتی ندارند؛ با این حال زمانی که سلول‌های پوستی افراد مبتلا به گلوکوم به سلول‌های بنیادی تبدیل شدند و سپس این سلول‌ها، به سلول‌های گانگلیونی شبکیه تمایز یافتند، این سلول‌ها، سلول‌هایی ناسالم بودند و خیلی سریع‌تر از سلول‌های مشتق از افراد سالم شروع به مردن
کردند.
به گزارش مهر، با توجه به آنچه گفته شد به نظر می رسد که محققان سلول‌هایی را تولید کرده‌اند که ویژگی‌های گلوکوم را در ظروف کشت نشان می دهند.
در گام بعدی آن‌ها درصدد هستند دریابند که آیا می توانند با اضافه کردن ترکیباتی به این سلول‌های گانگلیونی شبکیه مشتق از این سلول‌های بنیادی، فرایند دژنراسیون و تحلیل رفتن آن‌ها را آهسته کنند و مانع از مرگ آن‌ها شوند یا خیر.

نگرانی تولیدکنندگان گوشی‌های اندرویدی از آیفون SE
هفته گذشته شرکت اپل، آیفون SE را به بازار عرضه کرد؛ مدلی که از نظر ویژگی‌های سخت‌افزاری از مدل‌های قدرتمند محسوب می‌شود، اما در عین حال از نظر هزینه هم مقرون به صرفه است.
از طرف دیگر صفحه نمایش آن هم کوچک است و برای بسیاری از طرفداران صفحه ‌نمایش‌های کوچک‌تر جذابیت ایجاد
می‌کند.
اما همه این‌ها تنها دلایل نگرانی سازندگان گوشی‌های اندرویدی نیستند. آیفون SE از زاویه‌ای دیگر هم رقبای خود را نگران کرده.
بر اساس یک گزارش، اپل با فروش هر آیفون SE سود جالب توجهی می‌کند.
این شرکت اعلام کرده که سال گذشته ۳۰ میلیون آیفون ۴ اینچی فروخته است؛ آیفون‌هایی که مجهز به خصوصیات گوشی‌های نسل جدید نبودند. حال آیفون SE می‌تواند برای برخی کاربران جذاب‌تر هم جلوه کند؛ چون این گوشی از ویژگی‌های گوشی‌های نسل جدید برخوردار است و همان طور که بارها گفته شده تقریبا از نظر قدرت سخت‌افزاری شباهت زیادی با آیفون ۶s
دارد.

‌‌

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *