تغذیه هنگام افطار

به دلایل مختلف غذا‌های افطار نباید شامل غذا‌های اصلی، حجیم و سنگین باشد؛ زیرا:
-معده مدتی خالی بوده است و نباید به یکباره آن
را به فعالیت واداشت.
-باید معده آمادگی پذیرش شام را داشته باشد.
-ابتدا با مقداری آب گرم و خرما، خوردن را آغاز کنید.
-خوردن کمی ‌آش بدون حبوبات توصیه می‌شود.
-از غذا‌های بدون چربی در افطار استفاده کنید.
-از خوردن انواع آجیل، بستنی، چیپس، انواع گوشت، پنیر، ماست و شیر پرچرب هنگام افطار بپرهیزید.
-در خوردن شیرینی‌ها در موقع افطار افراط نکنید؛ از قند‌های ساده به جای قند‌های مرکب استفاده کنید تا بتوانید به میزان لازم شام صرف کنید.
-در خوردن نوشیدنی زیاده‌روی نکنید؛ زیرا مانع شام خوردن خواهد شد.
تغذیه هنگام شام
-همان‌طور که گفته شد سعی کنید فاصله بین افطار و شام کوتاه باشد.
-قبل از شام آب ننوشید.
-اگر حجم غذای شام بیش از حد باشد، هم خواب را تحت تااثیر قرار می‌دهد، هم مانع خوردن غذا هنگام سحر خواهد شد و هم تکرار آن سوء‌هاضمه و بروز بیماری‌های گوارشی را در پی دارد.
-حجم شام باید آنقدر کنترل شده باشد که جلو خوردن میوه‌ها را نگیرد.
-اگر بعد از شام قصد خوردن تنقلات را دارید، از قبل میزان شام را کنترل کنید.
-آنچه درباره خوردن سحری شایان ملاحظه است درباره شام هم صادق است.
منبع:pezeshkan.org

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *