سرپیچی از دستور وزارت بهداشت

زهرا نصیری

 مسول کمیسیون آموزش اتحادیه نانوایان اصفهان درگفتگو با خبرنگار کیمیای وطن با اشاره به اینکه برخی آسیابان و نانوایی ها از اسید سیتریک، اسید تارتاریک و اسید اسکوربیک برای بالا بردن کیفیت آرد استفاده می کنند و شورای سلامت بجای جلوگیری از عمل نانوایان فقط روی مقدار نمک تمرکز کرده و جریمه می کند گفت : یکی از عواقب  تزریق افزودنی به آرد، خشکی زود رس نان، سفتی نان،  شکنندگی نان و التهاب پوستی و ترک خوردگی انگشتان  برخی از نانوایان سنتی مثل سنگک است.

محمد رضا خواجه افزود: وضعیت ناگوار آردهای توزیعی درماه های گذشته نارضایتی گسترده نانوایان را سبب شده و به همین علت برخی کارخانجات برای جلب رضایت مشتریان خود سعی کرده اند، با تزریق افزودنی های تقویت کننده مانند ویتامین ث و بهبود دهنده ها بخشی از اعتراضات را کاهش دهند.

وی با بیان اینکه طبق گفته وزارت بهداشت برای هر کیسه آرد به جای استفاده نمک از  ۶۰۰ تا ۸۰۰ گرم باید ۴۰۰ گرم استفاده شود،افزود: افزودنی های نانوائی حدود ۳۰ درصد در بهبود کیفیت خمیر موثرند و باید برای جلوگیری از شور شدن نان در کارخانه آرده باهم ترکیب شده و یا از گندم خارجی برای تقویت گندم های داخلی استفاده شود و گرنه چاره ای جز سرپیچی از دستور وزارت بهداشت  وجود ندارد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *