شهردار اصفهان: ۹۰ درصد روزها با دوچرخه به محل کار می‌آیم

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو باید مردمی باشد، نه فقط دولتی گفت: ایجاد بازار روز دوچرخه، مشخص کردن تعمیرگاه‌های این وسیله نقلیه در نقاط مختلف شهر و ارتقای ایستگاه‌های فعلی دوچرخه، به مردمی شدن این پویش کمک می‌کند. به گزارش کیمیای وطن به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، شورای فرهنگ ترافیک شهرداری اصفهان با موضوع بررسی فعالیت‌های «پویش مردمی سه‌شنبه‌های بدون خودرو» با حضور شهردار اصفهان، معاونان و مدیران شهری و رییس پلیس راهور شهرستان اصفهان برگزار شد.
شهردار اصفهان در این جلسه با تاکید بر اینکه دوچرخه‌سواری من در شهر به هیچ عنوان نمایشی نیست، اظهار کرد: هنوز مردم حضور جدی در پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو ندارند و باید با تشویق آن‌ها، این طرح در میان برخی مسئولان شهری، مردم و سایر مدیران نیز گسترش یابد.
دکتر مهدی جمالی‌نژاد با بیان اینکه به عنوان شهردار اصفهان خود را موظف می‌دانم روزهای سه‌شنبه با دوچرخه به محل کار بیایم و برای رسیدگی به امور شهر با دوچرخه تردد کنم، افزود: البته این کار تنها به روزهای سه‌شنبه ختم نمی‌شود و در ۹۰ درصد روزها با دوچرخه به محل کار می‌آیم.
تورهای دوچرخه‌سواری ویژه خانواده‌ها
شهردار اصفهان در ادامه با اشاره به اینکه برگزاری تورهای دوچرخه‌سواری ویژه خانواده‌ها یا کارکنان بخش‌های مختلف شهرداری در شهر می‌تواند به پیوستن مردم به پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو کمک کند، ادامه داد: این تورها الزاما نباید در روزهای تعطیل برگزار شود؛ بلکه در ساعات غیراداری هفته نیز می‌توان این تورها را برگزار کرد.
استفاده از دوچرخه در میان مدیران
وی با تاکید بر اینکه باید تب دوچرخه‌سواری
را در شهر بالا ببریم، ادامه داد: شاهدیم که بسیاری از نهادها و شهرها به پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو پیوسته‌اند؛ اما هنوز بسیاری از مدیران اصفهان از این طرح استقبال نکرده‌اند و این اقدام نیاز به برقراری ارتباط با مدیران کلان استان و برگزاری جلسات مختلفی در این زمینه دارد. جمالی‌نژاد با بیان اینکه موفقیت این پویش بدون همکاری و تعامل مردم و سایر دستگاه‌ها امکان‌پذیر نیست، بیان کرد: در شهرداری اصفهان که به عنوان متولی اصلی روان‌سازی ترافیک در شهر نیز معرفی می‌شود، مشارکت در پویش مردمی سه‌شنبه‌های بدون خودرو به صورت تشویقی انجام می‌شود.‌ وی با اشاره به اینکه با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز این اقدام در شهرداری به فعالیتی اجباری تغییر شکل خواهد داد، گفت: استفاده از دوچرخه در میان مدیران و کارکنان نباید هیجانی باشد؛ بلکه باید به صورت نظام‌مند و هدفمند انجام
شود. شهردار اصفهان استفاده از لفظ بین‌المللی برای این پویش را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: با توجه به توریستی بودن اصفهان، استفاده از واژه بین‌ المللی در این پویش در حوزه گردشگری و توریسم از اهمیت زیادی برخوردار است.
ایجاد بازار روز دوچرخه
وی در ادامه با بیان اینکه پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو باید مردمی باشد، نه فقط دولتی، عنوان کرد: ایجاد بازار روز دوچرخه، مشخص کردن تعمیرگاه‌های این وسیله نقلیه در نقاط مختلف شهر و ارتقای ایستگاه‌های فعلی دوچرخه، به مردمی شدن این پویش کمک می‌کند.
جمالی‌نژاد با اشاره به اینکه همه آرزو دارند تا اصفهان ترافیک نداشته باشد، تصریح کرد: برای شهر آرام مصادیق خاصی عنوان شده که یکی از آن‌ها استفاده از دوچرخه است؛ چرا که این وسیله آرامش خاصی به شهر می‌دهد؛ اما استفاده از آن نیاز به فضاسازی و بسترسازی دارد. شهردار اصفهان اضافه کرد: اکنون که شهردار و مدیران شهری تمام‌قد برای فرهنگسازی استفاده از دوچرخه در شهر ایستاده‌اند، بهترین فرصت برای تبدیل دوباره اصفهان به شهر دوچرخه‌هاست.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *