همایونی، آراسته به علم امین

شهردار اصفهان گفت: معرفی چهره‌های شاخص همچون بانو علویه همایونی که در سال ۱۳۸۸ نیز به عنوان چهره ماندگار انتخاب شدند، ضمن هویت‌بخشی به بانوان جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان، عرصه بروز توانمندی‌ها را برای بانوان گرانقدر شهرمان فراهم می‌کند. به گزارش روابط عمومی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان مهدی جمالی‌نژاد با اشاره به برگزاری همایش ویژه «همایونی، آراسته به علم امین» با محوریت تجلیل از بانو علویه همایونی، شاگرد برجسته بانو مجتهده امین(ره) اظهار داشت: حاجیه خانم علویه همایونی نمونه بارز زنانی هستند که زندگی خود را با ایثار و گذشت در ساحَت‌های مختلف، معنا می‌بخشند و با توجه به نگرش والای مقام معظم رهبری به موضوع سبک زندگی و تأکیدات معظم له به اصلاح این مقوله مهم، ایشان یکی از الگوهای برجسته در این زمینه به شمار می‌آیند. وی با بیان اینکه اولین حوزه علمیه بانوان کشور در سال ۱۳۴۴ شمسی با نام مکتب فاطمه با امتیاز بانو مجتهده امین و با همت ایشان تأسیس شد، ادامه داد: ایشان بانویی فعال در عرصه ترویج علوم و معارف دین در اجتماع و وقف و امور خیریه و از حافظان فرهنگ و معارف دین هستند که نقش جالب توجهی در احیا، پاسداری و حفظ بخش مهمی از مصادیق میراث فرهنگی ناملموس با انتقال بین‌نسلی، در شهر اصفهان دارند. شهردار اصفهان با اشاره به برگزاری مراسم بزرگداشت این بانوی برجسته تصریح کرد: مراسم بزرگداشت ایشان با هدف تجلیل از مقام والای علمی و اخلاقی این بانوی وارسته و نقش بسیار مهم و تأثیرگذار ایشان در حوزه آموزش و ترویج علوم و معارف اسلامی به ویژه در میان بانوان، برگزار می‌شود. وی با بیان ویژگی‌های بانو علویه همایونی بیان کرد: ایشان که دانش‌آموخته حوزه و دانشگاه هستند، به بهترین وجه، این تقابل را به حرکتی همسو تبدیل کردند و از این رو الگویی بسیار مناسب برای حضور سیاسی و اجتماعی و فرهنگی زنان در عصر جدید محسوب می‌شوند. جمالی‌نژاد با بیان اینکه حاجیه خانم علویه همایونی، از ظرفیت‌های بسیار ارزشمند فرهنگی و علمی شهر اصفهان هستند، ادامه داد: نظر به جایگاه این شهر که از دیرباز مهد عالمان و اندیشمندان بوده، در تبیین تمدن نوین اسلامی
نباید در بهره‌گیری از داشته‌ها و ظرفیت‌های کلان این شهر تاریخی غفلتی صورت گیرد. وی خاطرنشان کرد: برگزاری مراسم بزرگداشت و تجلیل از مقام علمی و اخلاقی و خدمات ارزنده بانو علویه همایونی با عنوان «همایونی، آراسته به علم امین»، توسط شهرداری اصفهان، فرصتی مغتنم برای تحقق گفتمان جدید شهرداری است.

گلاب آدینه در جمع داوران
جشنواره جهانی فجر
گلاب آدینه به همراه ۴ سینماگر خارجی آثار نمایش داده شده در بخش «جلوه‌گاه شرق» جشنواره جهانی فیلم فجر را داوری می‌کنند. گلاب آدینه، صحرا کریمی، جاوید جعفری، ماریا ترسا کاوینا و اسماعیل فروخی، ۵ داور بخش «جلوه‌گاه شرق» سی و چهارمین جشنواره جهانی فیلم فجر هستند.

مخاطب را فراری می‌دهیم
مسعود بهبهانی‌نیا با ارزیابی برنامه‌های نوروز امسال، سریال «بیمار استاندارد» به کارگردانی سعید آقاخانی و «خندوانه» رامبد جوان را به لحاظ کیفی قابل قبول دانست و به انتقاد از دیگر برنامه‌های نوروزی پرداخت. نویسنده سریال‌های «کیمیا»
«ترانه مادری» و «خاک سرخ» با اشاره به کمبود بودجه و مشکلات مالی در تلویزیون تصریح کرد: به نظرم کمبود بودجه به شدت خودش را روی آنتن نشان می‌دهد؛ چرا که ما در این مدت هر شبکه‌ای را تماشا می‌کردیم یا مسابقه پخش می‌کرد یا برنامه‌های گفت‌وگو محور به روی آنتن می‌بُرد. گویا در حوزه سریال‌سازی ما در حال کم آوردن هستیم و با یکسری قصه‌های تکراری مخاطبان را همراه می‌کنیم. با این وضعیت ما خودمان به مردم می‌گوییم به جایی دیگر بروید و سریال‌های دیگر را ببینید. این اتفاق خیلی بد است. ما با دستان خودمان مخاطبی را که با زحمت به دست آورده‌ایم فراری می‌دهیم و برای شبکه‌های بیگانه مشتری درست می‌کنیم. به نظرم این اتفاق خطری است که تلویزیون را تهدید می‌کند.

نمایش تصاویری دیده نشده
از ایران
مستند «سرزمین خورشید» برای نخستین‌بار در ایران در جشنواره جهانی فیلم فجر روی پرده می‌رود. مستند ۴۱ دقیقه‌ای «سرزمین خورشید» به کارگردانی ولادیمیر اروفیف محصول سال ۱۹۲۸ روسیه است این فیلم، بخش‌های مختلف زندگی اجتماعی فضای عمومی کشور، فعالیت هنرمندان، پوشش زنان و … را در حدود سال ۱۳۰۰ خورشیدی ثبت کرده است.
در کنار نمایش «سرزمین خورشید»، سرگئی کاپتروف فیلمنامه‌نویس، کارگردان و محقق ارشد موسسه هنر سینما در مسکو که کارشناس سینمای شوروی و آمریکاست و برای نمایش این فیلم به ایران دعوت شده و محمدتهامی نژاد، پژوهشگر و کارشناس ایرانی، در جلسه نمایش این فیلم سخنرانی خواهند
داشت.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *