وعده کاهش بیکاری در یزد را به هیچ‌کس نمی‌دهم

حدیث بابایی

محمود زمانی قمی در کارگروه تخصصی اشتغال استان یزد با بیان اینکه فرمانداران باید نسبت به مسئله اشتغال دغدغه مند باشند، اظهار کرد: من از هیچ مسئول دستگاهی یک ساعت تأخیر را در این حوزه نمی‌پذیرم زیرا مهم‌ترین مسئله استان و کشور اشتغال است که باید پیگیری‌های دقیق شما را همراه داشته باشد.

استاندار یزد با اشاره به ۵۷۰ طرح مشخص شده در دستگاه‌های یزد برای ایجاد اشتغال در استان یزد، گفت: تاکنون ۴۳ طرح از این دستگاه‌ها به کارگروه ارائه شده که نشان از بی‌توجهی آن‌ها به این مسئله است که اگر به‌درستی و خوبی پیگیری نشود مستقیماً با مدیران کل دستگاه‌ها تماس گرفته و نسبت به عدم توانایی مدیران مشخص شده در استان به آن‌ها اطلاع می‌دهم.

وی با اشاره به ما همه همت خود را مصروف حل این مشکل و کاهش بیکاری می‌کنیم، افزود: وعده چند درصد و چقدر کاهش را به هیچ‌کس نمی‌دهیم و با همت مردم، دستگاه‌ها و بخش خصوصی که اگر یاد بگیریم با آن رقابت نکنیم بسیاری از کارها را انجام می‌دهیم.

رئیس کارگروه تخصصی اشتغال استان یزد با تأکید بر اینکه حوزه اشتغال جمعیت تحصیل‌کردگان باید به سمت‌وسوی تکنولوژی‌های روز برود، تصریح کرد: از افرادی که صاحب‌فکر و طرح هستند دعوت می‌کنیم که هر راهنمایی یا طرح جدیدی دارند ارائه کنند که در کارگروه‌ها با همفکری اعضا به کار بگیریم.

زمانی قمی اظهار داشت: گردشگری یکی از حوزه‌های بسیار مهم درزمینهٔ اشتغال است و مزیت‌های هر منطقه و هر بخش در ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح و به آن پرداخت شود و فرمانداران شهرستان‌ها نیز باید در این زمینه فعالیت داشته باشند و ظرفیت‌های شهرستان‌های خود را اعلام کنند تا با برنامه‌ای دقیق، اشتغال را در آنجا شروع کنیم.

بیش از ۵۷۰ طرح اشتغال در ادارات استان یزد بررسی شد

محمدحسین ریاحی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد نیز با اشاره به طرح‌های احصا شده توسط دستگاه‌های استان یزد، اظهار داشت: تاکنون ۵۷۴ طرح اشتغال توسط دستگاه‌ها بررسی شد که از این تعداد برخی از ادارات ۴۳ طرح را به کارگروه استان ارسال کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد ادامه داد: اداره ورزش و جوانان استان ۴۰۱ طرح و جهاد کشاورزی نیز ۱۲۲ طرح در دستگاه‌ها مربوطه به تائید رساندند که از این تعداد ۱۰ طرح به کارگروه استانی ارائه شد و امیدواریم که دستگاه‌ها با پیگیری‌های مدیران نسبت به ارائه طرح‌ها به کارگروه اقدام کنند.

وی به برخی از موانع پیش روی اجرای طرح‌ها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: عدم راه‌اندازی سامانه کارا، کم‌بهره بودن تسهیلات روستایی و عشایری، هم‌زمانی اجرای این طرح با طرح اشتغال روستایی و عشایری و عدم قطعی بودن اختصاص منابع یارانه تسهیلات طرح از جمله این موانع است.

در ادامه محمدرضا علمدار یزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد با اشاره به امکان ثبت‌نام علاقه‌مندان به دریافت تسهیلات نوسازی اصناف تولیدی استان‌ها فراهم شده است، گفت: این طرح‌های از نیمه‌های دی‌ماه سال جاری به سرانه کشور ابلاغ شد و اکنون افراد علاقه‌مند می‌توانند برای بهره‌مند شدن از مزیت‌های آن به سایت بهین یاب مراجعه کرده و کارهای ثبت‌نام خود را پیگیری کنند.

وی با اشاره به اهمیت اصناف تولیدی در استان یزد، اضافه کرد: نمی‌توان از نقش مهم آن‌ها در رونق تولید و بهبود شرایط اشتغال نادیده گرفت پس باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی صورت گیرد که آن‌ها نیز نسبت به گذشته با شرایط ایده آل تری به فعالیت بپردازند.

 

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *