۷۰۰ نفر از زندانیان اصفهان حافظ ۱۵ جزء قرآن شدند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان دردومین نشست نبض فرهنگ شهرگفت: با تلاش مدیرکل زندان‌های استان در زمینه فعالیت قرآنی، تا کنون ۷۰۰ نفر که برخی از آنها حتی حکم اعدام یا حبس ابد داشتند، حافظ ۱۵ جزء قرآن به بالا شده‌اند.

 حجت‌الاسلام و المسلمین رضا صادقی اظهار داشت: جایگاه قرآنی اوقاف در کشور در بحث پژوهش خوب بوده و قرآن را باید به منازل ببریم تا همگانی شود.

 وی بیان کرد: زمانی روحانیان بر روی منابر از ثواب و اهمیت وقف برای اباعبدالله سخن می‌گفتند که سبب شد موقوفات زیادی در این زمینه داشته باشیم اما درمورد وقف برای قرآن تبلیغ نشده که باید در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

 مدیرکل اوقاف استان اصفهان با بیان اینکه امسال نزدیک ۵۰۰ میلیون تومان بابت روزه‌خواری به هیئات کمک کردیم، تصریح کرد: وقف در موضوعات قرآنی کم است و باید راه‌حلی در این زمینه پیدا کرده و درباره آن اقدام کنیم.

 وی بیان کرد: صدا و سیما باید تبلیغات گسترده‌ای درباره مسابقات قرآنی صورت دهد و این مجموعه باید کمک بیشتری برای ترویج فعالیت قرآنی داشته باشد. آیت‌الله مهدوی تا به حال چندین مرتبه خواستار پخش اذان به صورت زنده از صدا و سیمای استان شده‌اند اما تا به حال تنها در ماه رمضان چنین اتفاقی افتاده و در شبکه‌های مختلف ورزش را به صورت زنده پخش می‌کنند اما حاضر به پخش قرائت یک قاری به صورت زنده نیستند.

حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه از فضای امامزاده‌ها برای فعالیت در امور قرآنی می‌توان استفاده کرد، گفت: در طول یک سال ۸۰ میلیون تومان بابت برنامه‌های قرآنی در اختیار ما قرار دارد که باید هم برای مسابقات شهرستانی و هم استانی از آن استفاده کرده و حقوق مربیان و داوران را نیز از محل همین بودجه بپردازیم. البته ما نباید موسسات و مراکز قرآنی را به منبع درآمد تبدیل کنیم اما مشکلات بسیاری در بحث تأمین هزینه‌های خود داریم.

 وی با اشاره به فرمان رهبری برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اظهار داشت: مدیرکل زندان‌های استان در زمینه فعالیت قرآنی تلاش زیادی داشته و تا کنون ۷۰۰ نفر که برخی حتی حکم اعدام یا حبس ابد داشتند را برای حفظ ۱۵ جزء به بالا تربیت کرده است. با توجه به اینکه کسانی که در فعالیت قرآنی زندان شرکت دارند، لباس متفاوت از سایرین و لباس سفید می‌پوشند ما اکنون ۲ هزار نفر لباس سفید در زندان استان اصفهان داریم.

 مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با اظهار تاسف از اینکه قرآن مهجور واقع شده خاطرنشان کرد: ما باید ابتدا خودسازی را از خود شروع کنیم و نباید دم از قرآن زده و چهره و رفتار ما جور دیگری باشد و باید برای استان‌های دیگر الگو باشیم.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *