۹دی، حماسه ماندگار(۲)   

مردم این سرزمین پاک در زمان های لازم پشت سر رهبرشان به میدان آمده اند و چشم فتنه های زیادی را کور کرده اند از جمله فتنه های اول انقلاب در درگیریهای داخلی که دشمن ساخته بود مثل غائله گنبد، منافقین، خلق مسلمان، غائله کردستان و تا جنگ تحمیلی، اما نهم دی سال ۱۳۸۸ به عنوان روز « روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» در تاریخ انقلاب اسلامی بی نظیر بود و ماندگار شد. این حماسه تاریخی و ماندگار به تعبیر مقام معظم رهبری‌ دامت برکاته ” یکی از قله های فراموش نشدنی”، ” حرکت برخاسته از بصیرت”، ” شناختن موقعیت و حضور در لحظه های مورد نیاز”، حرکتی در فضای غبارآلود”،” حرکتی متکی بر ایمان و اراده الهی”، ” مردمی و خودجوش” در تاریخ انقلاب اسلامی بود. ابعاد گسترده و حجم عظیم این حماسه مردمی مافوق محاسبات بشری بود.

مقام معظّم رهبری برناممکن‌بودن خلق حماسه ماندگار نهم دی با اراده‌های انسانی صحه گذاشتند و فرمودند: «دست خدای متعال، روح ولایت و روح حسین‌بن‌علی(علیه‌السلام) در لحظه لحظه آن حماسه ماندگار دیده می‌شد.»

واقعیت اینست که نظام جمهوری اسلامی ۳دهه از عمر پر برکتش را پشت سر گذاشته و با دنیای توطئه ها مواجه شده اما علیرغم هزینه سنگین دشمنان، با اقتدار وصف نا پذیری به راه خود ادامه می دهد و این برای دشمن بسیار گران آمده است  این نظام، در طول ۳دهه و بویژه در آستانه انتخابات ۸۸ ازموقعیت ممتاز و برجسته ای برخوردار بود. موقعیت ممتاز ایران درفن آوری هسته ای موفقیت تاثیرگذار نظام جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه و دست برتر ایران در مذاکرات هسته ای در سال ۱۳۸۸  ونیز اقبال دنیای اسلام و مستضعفان عالم به جمهوری اسلامی، نمونه هایی از آن است. ظهور این رویکرد در غرب که، باید ایران هسته ای را پذیرفت. در امور داخلی ایران نباید دخالت کرد. به جای مقابله با ایران باید در صدد بازدارندگی برآمد. نشان از موفقیت انقلاب اسلامی در یک دوره سی ساله و حکایت از درماندگی و ناکامی آمریکا در مواجهه مختلف با ایران داشت.حماسه حضور ملت ایران در ۲۲ خرداد می توانست، به عنوان یک فرصت طلایی تیر خلاصی به پروژه های مختلف مقابله غرب با ایران باشد. متاسفانه بلافاصله پس از اعلام نتایج انتخابات، برخی از کاندیداها و احزاب سیاسی شکست خورده در انتخابات، که بازیچه اقدام طراحی شده دشمن بودند، در یک جبهه واحد با قدرت های غربی و ضد انقلاب، با اعتراض به نتیجه انتخابات و اردوکشی خیابانی، برخی ازشهرهای ایران به ویژه پایتخت را دستخوش نا آرامی و اعتراض کردند.

 

دروغ بزرگ تقلب ( که بعدها خودشان چه در جلسه در حضور مقام معظم رهبری، چه در بازجویی ها و چه در تحلیل هـای داخـلی اذعـان کردند، که امکان تقلب در سطح گسترده وجود ندارد.) و اردوکشی های خیابانی و بیانیه های تند بعد از آن، با ایجاد تردید بزرگ در نتایج انتخابات در بین مردم، موقعیت سیاسی جمهوری اسلامی را در منطقه و دنیا متزلزل کرد.

 

برای اولین بارجریان فتنه نشان داد، قانون و سازو کارهای قانونی نظام را قبول ندارد و با اردوکشی خیابانی و آشوب می خواهد به خواسته ناحق خود دست یابد. همه اسناد و اطلاعات موجود نشان دهنده  اقدام طراحی شده قبلی داخلی و خارجی برای زیر سئوال بردن جریان انتخابات تحت عنوان تقلب و راه اندازی یک جریان اجتماعی برای براندازی نظام با کپی برداری از الگوی انقلاب های رنگی بود. در جریان انتخابات، امیدهایی برای غرب ایجاد شد و آنها احساس کردند یک پایگاه مردمی قابل توجه در داخل جامعه پیدا کرده اند.

در جریان فتنه نقش کلیدی را آمریکا از طریق سفارتخانه های غربی، سرویس های جاسوسی غرب، دفاتر ویژه، اتاق های فکر خارج از کشور انجام می داد که از ماه ها قبل از انتخابات ۸۸ با ایجاد شبکه های اجتماعی در فضای سایبری و ایجاد شبکه های تلویزیونی و دیگر امکانات، حمایت از جریان فتنه و به صحنه آوردن همه گروه های ضد انقلاب، تلاش داشتند در قالب اعتراض نسبت به انتخابات پروژه براندازی رنگین را عملی سازند.

جریان فتنه و ضد انقلاب، با شعارهای خود در روز قدس (شعارنه غزه،‌ نه لبنان) و حرمت شکنی های روز ۱۳ آبان و ۱۶ آذر ( با شعارهای حمایت از آمریکا و پاره کردن عکس حضرت امام خمینی رضوان الله علیه و حرمت شکنی بزرگ عاشورا (آتش زدن خیمه امام حسین(ع) و رقص و پایکوبی در خیابان ها) ماهیت ضد دینی و ضد انقلابی خود را نشان دادند. حرمت شکنی روز عاشورا و حمایت سران فتنه از اراذل و اوباش صبر مردم خداجوی را به سرآورد و مردم عاشورایی با حضور پرشور خود در راهپیمایی بی نظیر ۹ دی ۱۳۸۸، انزجار خود را از توطئه مشترک آمریکا و جریان فتنه نشان داد.

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *